Sko-auktion, smukke stiletter, lækre cocktails og en god sag!

Min gamle studieveninde Tine, er en af kvinderne bag Lady Logen, som er en netværksgruppe for Københavns sejeste og smukkeste kvinder - som de selv udtrykker det på deres hjemmeside. Efter at have modtaget en invitation til deres næste arrangement, kan jeg dog kun give dem ret i det, da man ikke kan have andet end respekt for det arrangement, de har fået stablet på benene. De samler ind til fordel for Vidunderlivet, som er Kræftens Bekæmpelses kampagne for vaccinen mod livmoderhalskræft. Arrangementet løber af stablen d. 19/9 på Custom House i København. Lisbeth Østergaard vil være auktionarius på en skoauktion med sko doneret af By Malene Birger, ETRO, Shoe Shi’bar, Willenlund, So Last Season mfl - så der er uden tvivl noget at komme efter på den front. Udover auktionen er der afterparty, pinke cocktails og goodiebags - what's not to like? Og alle indtægterne fra auktionen går ubeskåret til Vidunderlivet. Hermed en opfordring til at møde op og shoppe løs - nu har du endelig en god undsk

 invite19

Min gamle studieveninde Tine, er en af kvinderne bag Lady Logen, som er en netværksgruppe for Københavns sejeste og smukkeste kvinder – som de selv udtrykker det på deres hjemmeside.

Efter at have modtaget en invitation til deres næste arrangement, kan jeg dog kun give dem ret i den beskrivelse, da man ikke kan have andet end respekt for det arrangement, de har fået stablet på benene.

De samler ind til fordel for Vidunderlivet, som er Kræftens Bekæmpelses kampagne for vaccinen mod livmoderhalskræft.

Arrangementet løber af stablen d. 19/9 på Custom House i København.
Lisbeth Østergaard vil være auktionarius på en skoauktion med sko doneret af bl.a. By Malene Birger, ETRO, Shoe Shi’bar, Willenlund, So Last Season mfl – så der er uden tvivl noget at komme efter på den front.

Udover auktionen er der afterparty, pinke cocktails og goodiebags – what’s not to like?

– og alle indtægterne fra auktionen går ubeskåret til Vidunderlivet.

Hermed en opfordring til at møde op og shoppe løs – nu har du endelig en god undskyldning for at købe sko med god samvittighed 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *