Der er inspiration – og så er der kopier…

Jeg er stadigt studerende, så det siger næsten sig selv, at jeg er glad for highstreet kædernes produktioner, der læner sig op af de store catwalktendenser, så jeg kan få opdateret min garderobe uden at skulle ty til Truttens børnecheck. Inspiration er altså glimrende - så længe det er dét, det er - altså inspireret og ikke kopieret. Steve Madden har lavet en udgave af Alexander McQueens Pelle sandal, som er så identisk, at det stort set er umuligt at se forskel, før man kommer helt tæt på. Den slags irriterer mig bare - det er der på ingen måde noget som helst sjovt ved!

mcqueenkopi

Jeg er stadigt studerende, så det siger næsten sig selv, at jeg er glad for highstreet kædernes produktioner, der læner sig op af de store catwalktendenser, så jeg kan få opdateret min garderobe uden at skulle ty til Truttens børnecheck.

Inspiration er altså glimrende – så længe det er dét, det er – altså inspireret og ikke kopieret.

Steve Madden har lavet en udgave af Alexander McQueens Pelle sandal, som er så identisk, at det stort set er umuligt at se forskel, før man kommer helt tæt på.
Den slags irriterer mig bare – det er der på ingen måde noget som helst sjovt ved!

Billedkilde: Nitro:liscious

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *