Little Marc musesko

littlemarc

Bliver det mon overhovedet mere nuttet end dette?

Denne babyudgave af Marc Jacobs’ famøse musesko er simpelthen så bedårende, at den næsten ville få mig til at overveje at købe voksenudgaven, hvis jeg altså havde mig en babypige, bare så vi kunne matche hinanden.

De fåes bl.a. online hos SAKS eller hos Marc by Marc Jacobs butikken her i København.

Billedkilde: SAKS

Comments

 1. Hvor er de cute – og jeg synes måske egentlig, at de passer lidt bedre til børn end voksne. Især nu, hvor jeg ser dem sådan. Og havde jeg en pige, ville jeg også være fælt fristet til at svinge Visakortet!

 2. Lisbeth says:

  Ja på et eller andet plan, så håber jeg næsten, at han først har designet denne – og så bagefter lavede voksenskoen bare for at have et match.

  Så ville det hele give en del mere mening for mig – for jeg har stadigt ikke rigtigt fattet konceptet bag museskoen til voksne…

 3. ej hvor er de cute!!!!!

  • Ja de er jo slet ikke til at stå for.
   Jeg har et par veninder og en svigerinde, der er gravide -så jeg krydser fingre for, at der gemmer sig en lille babypige hos én af dem, så jeg får mulighed for at købe dem til hende 😉

 4. De kommer også snart på http://www.kidsofluxury.dk – har forhørt mig :-)

 5. Sikke et godt tip Sanne – tusinde tak for det.

  Jeg kender slet ikke til den side – jeg må fluks ind og kigge lidt :)

 6. Det var så lidt Lisbeth :-) Det er også en forholdsvis ny side, som min veninde anbefalede mig for et par måneder siden.. De er forresten kommet op nu: http://kidsofluxury.dk/shop/little-marc-jacobs-545p.html :-) Ellers tak for en fed blog :-)

Trackbacks

 1. […] 2,5 år siden skrev jeg mit allerførste indlæg om Little Marc Jacobs babyudgave af de berømte musesko, og lige dér stiftede jeg også første gang kendskab med Kids of Luxury. Dengang var Trutten […]

Speak Your Mind

*

« « Fantastisk blog til gravide| Lader op til Kate Moss Topshop AW 2009/2010 » »